Amazon account login page only displaying text in secure mode (https)

RESOLVED INVALID

Status

()

Core
General
RESOLVED INVALID
6 years ago
6 years ago

People

(Reporter: Frederic Bezies, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86_64
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

6 years ago
This is a very recent regression (16 or 17 july).

When I try to login to my amazon account, which is https based, I only get text no graphics.

In error console I got this error :

Timestamp: 18/07/2012 09:28:55
Error: ReferenceError: fwcim is not defined
Source File: https://www.amazon.fr/gp/css/homepage.html?ie=UTF8&ref_=topnav_ya
Line: 885

Code :

<script type="text/javascript" src="https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/G/08/x-locale/common/login/fwcim._V182746848_.js"></script>
<script type="text/javascript">
	fwcim.profile('yaSignIn')
	fwcim.prepareMercury('https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/G/08/x-locale/common/login/mercury9._V159018770_.swf', '278-1501931-7544531:1342596534')
</script>

I will try to see which commit is related to this "regression"

Using an homemade build, based on revision : http://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/ba8463beab13

Archlinux, 64 bits, gcc 4.7.1, glibc 2.16.0
(Reporter)

Comment 1

6 years ago
After a profile reset, bug disappeared. Sorry for bug spamming :(
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.