Frameset link targeting error

VERIFIED WORKSFORME

Status

()

P3
normal
VERIFIED WORKSFORME
20 years ago
6 months ago

People

(Reporter: peterl-retired, Assigned: pollmann)

Tracking

Trunk
x86
Windows NT
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [TESTCASE] shashi@narain.com, URL)

(Reporter)

Description

20 years ago
In a complex frameset document, links with fragment IDs to other frames don't
work.

Load page, click on "Manufacturers" button (upper left). Click on a
manufacturer's link. Nothing happens.

Updated

20 years ago
Assignee: karnaze → pollmann

Comment 1

20 years ago
Reassigning to Nisheeth.

Updated

20 years ago
Whiteboard: [TESTCASE] shashi@narain.com

Comment 2

20 years ago
Took a look at the problem using Nav4.51 I did a "View Source" of the frame that
contains the "Visit Their Site" graphic. The code shows...

<A HREF="http://www.3m.com/">
<IMG SRC="../../../Site/Graphics/Visit.gif" WIDTH="84" HEIGHT="17"
ALIGN="BOTTOM" BORDER="0" NATURALSIZEFLAG="3">
</A>

In Nav4.51, when the graphic is clicked, a new window is opened with the
Manufacturer's site within. But if you look at the anchor tag above you'll see
no target attribute. This will explain why M7 is not doing it corectly since it
has no idea where to display the page.
(Assignee)

Updated

20 years ago
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 20 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Assignee)

Comment 3

20 years ago
The target for this URL comes from this tag up in the head:
 <BASE TARGET="_blank">

This is opening a new window for me, like it should.
I tested on today's build, Linux and Windows.

Comment 4

19 years ago
Verified
Platform: PC
OS: Windows 98
Mozilla Build: 2000101020 M18 Trunk Build
Status: RESOLVED → VERIFIED

Updated

6 months ago
Product: Core → Core Graveyard
Component: Layout: HTML Frames → Layout: Images
Product: Core Graveyard → Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.