Form controls totally broken

VERIFIED WORKSFORME

Status

--
major
VERIFIED WORKSFORME
18 years ago
14 years ago

People

(Reporter: dneri98, Assigned: asa)

Tracking

({crash})

Trunk
x86
Windows 2000
crash

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

18 years ago
System Info:
Win2000, Duron-800, 512MB RAM

Mozilla Version:
tested under 4 builds in the last couple of months inculding 20010428 
and 20010417

Other Info:
I searched bugzilla with different criteria for a similar bug, haven't found one 
(strange as this has occurred for me for the last couple of months.  I have 
completely deleted the bin directory and reinstalled each time.

My email address has long since changed, please send to dneri98@qwest.net

Steps to reproduce:
1. Open browser window
2. Find any page with form controls e.g. http://bugzilla.mozilla.org/query.cgi

Result:
1. Radio Buttons are missing altogether

2. Drop-down fields are garbled. The initial value shows up as some brackets and 
text, but is longer than most of the boxes and thus I can't see i.e. 
[[[[[MENUITEM or something to that effect

3. occasional crashes just loading a page with form controls. i.e. 
http://bugzilla.mozilla.org/query.cgi

4. Form buttons act strange: clicking has no effect, a highlighted button will 
not depress with either spacebar or enter, right clicking on it will pull up a 
menu and mouseovers cause the button to depress and then return on mouseout

Expected Result:
No crashes, working form controls.
WFM with win2k build 20010429.. (CVS OPT and debug)
(Win2k SP1, German, Athlon950, 512MB RAM)

Reporter: can you try it again with a fresh profile ?
run: "mozilla -profilemanager" and create a new profile. Please delete also 
"c:\winnt\mozregistry.dat"



Comment 2

18 years ago
WORKSFORME: 2001050317 - Win2K

Waiting on Reporter's attempts before closing.
Keywords: crash
(Reporter)

Comment 3

18 years ago
Sorry for taking so long.

After deleting the mozregistry.dat files (I had two, one for Win2K and one for 
Win98), there was no change.

Deleting and creating a new profile fixed the problem.  So WORKSFORME too.

BUT..I ask, if I had to completely delete my profile, is there something out 
there that could still cause a problem?
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 4

18 years ago
Cleaning up some bugs...

...Marking verified!
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.