Status

VERIFIED FIXED
6 years ago
6 years ago

People

(Reporter: willkg, Unassigned)

Tracking

Details

Went to this page which is the SUMO project page:

http://scrumbugz-dev.herokuapp.com/p/sumo/edit/

Tried adding this url which essentially defines our backlog:

https://bugzilla.mozilla.org/buglist.cgi?list_id=4063141;resolution=---;resolution=DUPLICATE;status_whiteboard_type=allwordssubstr;query_format=advanced;status_whiteboard=p%3D;product=support.mozilla.org


I waited for about 10 minutes while the spinny thing spinned, but I didn't see any evidence it was doing anything or hung up or something.

So I refreshed the page and watched the net console. I reentered the bugzilla url and hit the + and this popped up in the console:

--
[02:13:19.449] POST http://scrumbugz-dev.herokuapp.com/p/sumo/urls/ [HTTP/1.1 302 FOUND 91ms]

Followed by this:

[02:13:19.532] GET http://scrumbugz-dev.herokuapp.com/accounts/login/?next=/p/sumo/urls/ [HTTP/1.1 404 NOT FOUND 74ms]

I'm an admin and I've logged in already, so I'm not sure why it's pushing me over to the login page.

Anyhow, long story short is that I can't seem to add Bugzilla urls.

Comment 1

6 years ago
Is this still a problem, I checked production and there was a backlog url entered.

Dev is down, so I could not test there.

Let me know.
I think Paul fixed this already.

Comment 3

6 years ago
Ok cool.. doing a bit of triage today.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 4

6 years ago
verifying, this is no longer an issue and we are now using product component not backlog urls
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.