Beginning on October 25th, 2016, Persona will no longer be an option for authentication on BMO. For more details see Persona Deprecated.
Last Comment Bug 787647 - firefox transitions and animations flicker
: firefox transitions and animations flicker
Product: Core
Classification: Components
Component: CSS Parsing and Computation (show other bugs)
: 14 Branch
: x86 Mac OS X
: -- normal (vote)
: ---
Assigned To: Nobody; OK to take it and work on it
: Jet Villegas (:jet)
Depends on:
  Show dependency treegraph
Reported: 2012-09-01 03:26 PDT by kht
Modified: 2016-03-22 09:17 PDT (History)
5 users (show)
See Also:
Crash Signature:
QA Whiteboard:
Iteration: ---
Points: ---
Has Regression Range: ---
Has STR: ---

sample.html (20.07 KB, text/html)
2012-09-01 03:26 PDT, kht
no flags Details

Description kht 2012-09-01 03:26:40 PDT
Created attachment 657547 [details]

User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.8; rv:14.0) Gecko/20100101 Firefox/14.0.1
Build ID: 20120713134347

Steps to reproduce:

applying css transitions and/or animations to divs (actually page transitions, switching from one page to another with different effects like slide horz, slide vert, swap, etc)

Actual results:

transitions and animations do not work smoothly. short transitions like 500ms for a page transitions are even not (full) visible. it seems that the start appears short before the timout. so the end position is already reached when starting...
with longer times like 10000ms, the full transition is visible, but it stutters.

Expected results:

transitions and animations should be smooth.
Comment 1 kht 2012-09-01 03:31:00 PDT
the attached sample.html shows the effect. there are 2 pages. clicking on the page switches to the other with a herizontal slide. but this is far from beeing smooth.
Comment 2 Loic 2012-09-03 04:59:38 PDT
The testcase killed my browser when I was trying it. :|
Comment 3 Justin [:JW_SoftvisionQA] 2015-12-03 10:32:34 PST
*** Bug 1214832 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 Loic 2016-02-15 09:09:57 PST
Justin, did you test the testcase again? on my side with FF44, it's normally smooth, no delay, no hang.
Comment 5 Justin [:JW_SoftvisionQA] 2016-02-15 09:15:21 PST
I did test and reproduced BUT after your comment I tested with a fresh profile and I can not reproduce on FX44 either! (Fresh profiles always get me) Hey Reporter, can you retest this with a fresh profile?
Comment 6 Justin [:JW_SoftvisionQA] 2016-03-22 09:17:03 PDT
I will close this issue due to lack of response by the reporter.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.