When I click on any online video it stutters for about 20 seconds before starting.

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
Untriaged
RESOLVED INCOMPLETE
5 years ago
4 years ago

People

(Reporter: joanfuhry@yahoo.com, Unassigned)

Tracking

15 Branch
x86
Windows XP
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

5 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:15.0) Gecko/20100101 Firefox/15.0
Build ID: 20120824154833

Steps to reproduce:

I just clicked on video links (FB, cragislist)


Actual results:

It doesn't buffer or play--it just stutters for about 20 seconds, then finally begins to play, but not at the beginning.  It starts playing somewhere near the beginning of the video.


Expected results:

It should start playing immediately.
Did it work at the same time with a different browser (to be sure that you didn't had a connection issue) ?
Please provide an example URL and the installed Flash player version (visible in addo-Manager/Plugins) in case that Flash plays this video.

Comment 2

5 years ago
Have you tried with a new profile and in safe mode?
It is passed a long time without having info from the reporter. I'll close this in two weeks.
Please update to a newer version and test using the suggestion of comment 1 and comment 2.
Whiteboard: [closeme 2013-09-23]
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
Whiteboard: [closeme 2013-09-23]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.