after installing 15.0.1 I now get a Secure Connection Failed. live.mozillamessaging.com uses an invalid security certificate. at the bottom of the e-mail page.

RESOLVED INCOMPLETE

Status

Thunderbird
General
RESOLVED INCOMPLETE
6 years ago
4 years ago

People

(Reporter: cscasi60, Unassigned)

Tracking

15 Branch
x86_64
Windows 7

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

6 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; HPDTDF; .NET4.0C)

Steps to reproduce:

Installed version 15.0.1 


Actual results:

began getting the picture of what looks like the international symbol for customs inspection along with the wording: Seecure connection failed. live.mozillamessaging.com uses an invalid security certificate.



Expected results:

This should not be appearing at the bottom of my page.
Can you access the details of the certificate that is reported as invalid and compare with:

Certificate:
    Data:
        Version: 3 (0x2)
        Serial Number: 77660 (0x12f5c)
        Issuer: C=US, O=GeoTrust, Inc., CN=GeoTrust SSL CA
        Validity
            Not Before: Jan 31 19:42:13 2012 GMT
            Not After : Feb  3 09:41:49 2013 GMT
        Subject: serialNumber=Wr11Mi8LqaGx--sZWsye526IHdLAarSX, C=US, ST=California, L=Mountain View, O=Mozilla Corporation, CN=*.mozillamessaging.com

It's possible you some sort of proxy in your way that is intercepting these requests with an invalid SSL certificate.
Resolving as incomplete as we never got any follow-up on this and there's been no more bugs filed.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.