If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

HTTPS tests do not run on Android

NEW
Unassigned

Status

()

Core
Security: PSM
P3
normal
5 years ago
10 days ago

People

(Reporter: briansmith, Unassigned)

Tracking

Trunk
ARM
Android
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [psm-backlog])

(In reply to Tanvi Vyas from comment #244)
> Created attachment 661331 [details] [diff] [review]
> Mochitest
> 
> After building fennec, setting up the testing environment and running my
> test, I was getting network errors when framing https://example.com.  Per
> jmaher, https isn't configured for mochitests on fennec.  I've updated my
> patch and have included the test in android.json (so that it doesn't run on
> fennec) with a note that SSL is required.
> 
> Also, I did a quick test of mixed content on the device.  Going to
> https://people.mozilla.com/~bsterne/tests/62178/test.html, observing the
> script loads (red outline).  Then setting the pref for mixed active content
> to true, and going to
> https://people.mozilla.com/~bsterne/tests/62178/test.html again to see that
> the script does not load (green outline).  It *seems* to work so I think we
> should leave the prefs in all.js, even though we can't test them right now.
The description is quoted from bug 62178. When we fix this bug, we should enable all HTTPS tests on Android.
The details may have changed here, but there appear to be a number of PSM mochitests that aren't running on Android. We should sort this out.
Whiteboard: [psm-backlog]
Priority: -- → P3
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.