Closed Bug 792550 Opened 8 years ago Closed 8 years ago

Click to play fails with some kinds of YouTube embedding

Categories

(Core :: Plug-ins, defect)

15 Branch
x86
macOS
defect
Not set
normal

Tracking

()

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: djc, Unassigned)

References

()

Details

Some kinds of embedded YouTube videos fail with click to play. E.g. see the URL for an example: I can click to see the YouTube video interface, but clicking anywhere in the interface doesn't seem to have any effect.
I can't seem to reproduce this on linux (15 or nightly), so this might be related to the 11.3 focus issues
I was going to say it sounds like bug 751809, which landed on 18 (and should probably be uplifted to 17).
That bug landed for the 2012-08-28 mozilla-central nightly: djc can you indicate what build you saw this with and whether mozilla-central has fixed it?
Ah, sorry, should have noted that. I've had issues with Aurora (fairly recent), both OS X and Windows 7.
(In reply to Dirkjan Ochtman (:djc) from comment #4)
> Ah, sorry, should have noted that. I've had issues with Aurora (fairly
> recent), both OS X and Windows 7.

Could you check wether this is fixed for you in Nightly?
The referenced site currently doesn't use any Youtube embedding.
Please reopen if an affected URL is known.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 8 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
Dirkjan says that this actually hasn't occured recently on other sites, so changing to fixed.
Resolution: INCOMPLETE → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.