Closed Bug 7941 Opened 21 years ago Closed 20 years ago

Cell border colors wrong

Categories

(Core :: Layout: Tables, defect, P3)

x86
Windows 95
defect

Tracking

()

VERIFIED INVALID

People

(Reporter: michaell, Assigned: karnaze)

References

()

Details

(Whiteboard: [TESTCASE] klein_sh@inter.net.il)

Attachments

(1 file)

The tables on this page are set up with no border line and a cell spacing greater than zero.  They are then being assigned background colors.  This page renders completely differently in 4.x (white spaces showing in between cells).  Moreover, Seamonkey appears to be inserting extraneous colors into the spaces between cells in the left hand table.

This page is rendered differently in IE, 4.6, and Seamonkey.
michaell: Could you attach the page to this bug, so that we can see it from
outside the netscape firewall? Thanks.
Whiteboard: [TESTCASE] klein_sh@inter.net.il
Attached file Test Case for 7941 Bug
Checked the Test Case with M8 and Internet Explorer 5 on Windows 98.
The diffrence was only occur on the seconf table, and I think the problem
occur because of the table of colors diffrence between Netscape and Micro$ft.
Status: NEW → ASSIGNED
Target Milestone: M10
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 20 years ago
Resolution: --- → INVALID
I think what you were probably seeing was "standard" mode behavior. "quirks"
mode looks like Nav4.6. For a while, apprunner was giving "standard" mode as the
default, but now it isn't.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Verified invalid
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.