Linefeeds not handled correctly

VERIFIED WORKSFORME

Status

()

Bugzilla
Bugzilla-General
P3
normal
VERIFIED WORKSFORME
19 years ago
5 years ago

People

(Reporter: old account, Assigned: justdave)

Tracking

Details

(Reporter)

Description

19 years ago
Linefeeds inside and between comments (viewed using show_bug.cgi) are shown as

 instead of an actual linefeed.  This makes the entire comment section
show as one long line (if you are viewing the HTML source).
This could be a side-effect of bug 11901.

Updated

18 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
QA Contact: matty

Comment 2

18 years ago
tara@tequilarista.org is the new owner of Bugzilla and Bonsai.  (For details,
see my posting in netscape.public.mozilla.webtools,
news://news.mozilla.org/38F5D90D.F40E8C1A%40geocast.com .)
Assignee: terry → tara
Status: ASSIGNED → NEW
This bug has not been touched for more than nine months. In most cases, that 
means it has "slipped through the net". Please could the owner take a moment to 
add a comment to the bug with current status, and/or close it.

Thank you :-)

Gerv

Comment 4

17 years ago
Viewing the source of this bug showed linefeeds to be properly displayed (at
least in 20001225 build of Mozilla).

Marking this bug WORKSFORME.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
verif. worksforme
dangit.  I'll remember to click the verified button before I hit commit this 
time.
Status: RESOLVED → VERIFIED
moving all closed Bugzilla bugs to the new Bugzilla product.
This batch is DUPLICATE/INVALID/WORKSFORME/WONTFIX
reassigning to default owner and QA in case of the bug being reopened.
Clearing milestones, since we really shouldn't have them on these types of
resolutions.  Sorry for the spam everyone...
Assignee: tara → justdave
Status: VERIFIED → NEW
Component: Bugzilla → Bugzilla-General
Product: Webtools → Bugzilla
Version: other → unspecified
damn, bit by bug 30731. sorry for the respam...  one more coming to fix the status
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago17 years ago
fixing status...
Status: RESOLVED → VERIFIED
QA Contact: matty_is_a_geek → default-qa
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.