Setting the tooltip attribute on an element before it is appended to the DOM does not work

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

RESOLVED INCOMPLETE
6 years ago
3 years ago

People

(Reporter: mozilla, Unassigned)

Tracking

({testcase-wanted})

10 Branch
x86
Linux
testcase-wanted
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

6 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; rv:10.0.1) Gecko/20100101 Firefox/10.0.1
Build ID: 20120208060813

Steps to reproduce:

1. Create element (I used a vbox)
2. Set tooltip attribute to a valid tooltip popup
3. Place the element (and several more) in another box
4. Append the box to the DOM
5. Hover over the element


Actual results:

Nothing


Expected results:

Tooltip should appear.

If the tooltip attribute is set after the box is appended to the DOM then the tooltip works.
Please either attach a testcase or a public URL

Updated

5 years ago
Keywords: testcase-wanted
Since this bug is a bit old, can you please confirm that this issue is still reproducible on current Firefox builds? If so, could you please provide a standalone testcase so we can reproduce and take action on this?
Flags: needinfo?(mozilla)
Due to lack of additional information to help us advance on this bug, setting the status to resolved incomplete.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Flags: needinfo?(mozilla)
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.