can't load https sites with misnamed certificates

VERIFIED FIXED in psm2.0

Status

()

Core
Security: PSM
P1
critical
VERIFIED FIXED
17 years ago
10 years ago

People

(Reporter: blizzard, Assigned: David P. Drinan)

Tracking

({regression})

1.0 Branch
psm2.0
regression
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

17 years ago
Build is on May 09, 2001.

Right now you get a silent failure when you try to load an https site that has a
mis-named server certificate.  There's just an error on the console that says
that the load failed.

Also, if you use an IMAP/SSL server with a site thas has a mis-named certificate
( I use IMAP/SSL over an SSH tunnel so localhost != server name ) it says that
the connection was refused in mail/news.

This works in 0.9 and worked until recently.

Comment 1

17 years ago
Changed product to PSM
Assignee: wtc → ddrinan
Component: Libraries → Daemon
Product: NSS → PSM
QA Contact: sonmi → junruh
Version: unspecified → 2.0

Comment 2

17 years ago
Beta stopper bug.
Severity: major → critical
Keywords: mozilla0.9.1, regression
OS: Linux → All
Priority: -- → P1
Hardware: PC → All
Target Milestone: --- → 2.0

Comment 3

17 years ago
*** Bug 81166 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 4

17 years ago
The new behavior (5/16 WinNT Netscape 6 build) when going to a site with an 
expired, misnamed or new server cert is to display a blank page instead.

Comment 5

17 years ago
This appears fixed in the 2001051804 Netscape 6 WinNT build.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 6

17 years ago
Verified.
Status: RESOLVED → VERIFIED

Updated

14 years ago
Component: Security: PSM → Security: PSM
Product: PSM → Core

Updated

10 years ago
Version: psm2.0 → 1.0 Branch
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.