I am unable to send messages in my earthlink account on Firefox. I have no problem sending/receiving in IE. I have had no problems sending emails in firefox prior to this. Please help.

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

defect
--
major
RESOLVED INCOMPLETE
7 years ago
Last year

People

(Reporter: janetp6011, Unassigned)

Tracking

16 Branch
x86_64
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Reporter

Description

7 years ago
I have worked over an hour with Earthlink trying to fix this problem.  We have deleted cookies, caches, histories, and have gone through all the protocols that might have been the problem.  We can send/receive on IE, so it's only on FF and it has been only since the last 3 days.  I have also tried disabling httpeverywhere, which as loaded during the last 3 days, and that hasn't helped.  I have re-downloaded FF and that hasn't helped either.  I don't want to use IE, but right now, I don't have a choice.  Is there anything you can do to help me as I really only want to use FF.

Updated

7 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Closed: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
Reporter

Comment 2

7 years ago
I have resolved this and input it here over 2 weeks ago, but not showing up. Thank so much for your help.
Flags: needinfo?(janetp6011)

Comment 3

Last year
I cannot send from earthlink webmail using firefox 59.0.3 64 bit.  Sending works from Chrome. Have tried safemode while clearing cache (cookies and history dumped automatically when closing browser).  Cleared site data also, just for good luck!
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.