CSS :hover in tag "li" isnt working

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Core
Event Handling
RESOLVED WORKSFORME
6 years ago
2 years ago

People

(Reporter: Otávio R. Rossi, Unassigned)

Tracking

({testcase-wanted})

17 Branch
testcase-wanted
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

6 years ago
Created attachment 684912 [details]
bug_firefox.png

User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux i686; rv:17.0) Gecko/17.0 Firefox/17.0
Build ID: 20121120042814

Steps to reproduce:

In Firefox 16 this problem not occurred. Main menu of my Website is not working correctly when i hover on submenu list.


Actual results:

When i hover the background-color and box-shadow arent change


Expected results:

When i hover in the other item of list, background-color is change like happen in Firefox 16, but not more in Firefox 17
(Reporter)

Updated

6 years ago
OS: Linux → All
Hardware: x86 → All
this but is not security sensitive
Group: core-security
(Reporter)

Comment 2

6 years ago
i didnt say it is a case of security
When you file a bug there is a checkbox that causes bugs to be filed as a security bug ("this bug could potentially harm many users" or something like that). Apparently you accidentally checked that.
(Reporter)

Comment 4

6 years ago
humm, yes, because i dont remember this checkbox. Dont hava any way to change this value?
Works for me on the latest Nightly:
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:20.0) Gecko/20.0 Firefox/20.0
Build ID: 20121126030823

When I hover the mouse over the sub menus the background-color and box-shadow are changing. I do see a little delay when changing the sub menu items.
Component: Untriaged → Event Handling
Product: Firefox → Core
(Reporter)

Comment 6

6 years ago
In the Firefox 16, this problem wasnt happening, when I updated my firefox to version 17 I was disappointed =( In Opera, the sub menus are working correctly.

Simona, and other users, sorry for Rapordo haven't one version in english.
Soon Rapordo will have a version in English =)

Updated

6 years ago
Duplicate of this bug: 816083
Keywords: testcase-wanted
(Reporter)

Comment 8

6 years ago
I discovered one thing to contour this problem.

In this part of code:
nav ul li ul {
background-color: #323232;
}

I change to:
nav ul li ul {
background-color: rgba(50,50,50,0.96);
}

if you dont wish a opacity in background, you will have to use "rgba(50,50,50,0.99);", because if you use "rgb(50,50,50);" or "rgba(50,50,50,1);" the bug still occur.
Looks like the site this was reported against has changed significantly since. Closing this out since it's not actionable as-is. Feel free to reopen the bug if there's still a site that shows the problem (bonus points for attached a minimal testcase!).
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
(Reporter)

Comment 10

2 years ago
In current stable version of Firefox, apparently this bug was resolved.
Yes, the Rapordo has new version completely different with offline support and more.

The old version is avaible at http://antigo.rapordo.com (that has the main menu with sub-menu)
Resolution: INCOMPLETE → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.