Infrastructure & Operations
5 years ago
5 years ago


(Reporter: rbryce, Assigned: casey)



(Whiteboard: Tracking Wifi Issues in MTV)



5 years ago
Multiple users reporting wifi issues in MTV.

[13:04:37] <dolske>	 "Mozilla" ssid is showing up, but things everyone jsut seems to spin on tring to connect
I first noticed this at my desk when I came in. Realized it was wider when starting a meeting elsewhere on 3rd floor, everyone else was unable to connect. "Mozilla Guest" is working.
It's not just Wi-Fi, either; VPN authentication (to Mozilla-MV / Mozilla-MPT) doesn't work -- LDAP issue?

Comment 3

5 years ago
Bumping to critical.
Severity: normal → critical

Comment 4

5 years ago
this is being addressed, re-normalizing.
Severity: critical → normal

Comment 5

5 years ago
The root cause is that there is some kind of new behavior or bug with iproute2 under the installed OS (rhel 6.3) of the new mtv1 admin hosts.  Running the same configuration from other sites leads to different network behavior on the host.  This was triggered by moving the external NAT ip from mvadm01 (deprecated) to the new hosts and when troubleshooting the behavior, radius and ldap failed between the wireless controllers and mv-vpn01.  bug 815848 was filed to determine the cause and fix, it will be tested on other hardware prior to the next attempt, and any other migration attempts will happen during a known maintenance window.
Last Resolved: 5 years ago
Resolution: --- → FIXED


5 years ago
Assignee: network-operations → cransom
Product: → Infrastructure & Operations
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.