Closing slash is added automatically for <base href> element.

RESOLVED INVALID

Status

()

RESOLVED INVALID
18 years ago
17 years ago

People

(Reporter: doctor__j, Assigned: karnaze)

Tracking

Trunk
x86
Windows 98
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

379 bytes, text/html
Details
(Reporter)

Description

18 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:0.9+) Gecko/20010518
BuildID:    2001051804

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Load the attached testcase.
2. Hover the mouse on the link and observe the indicated link.
3. Compare the result with NS4.x.

It's a 4xp bug I think.
(Reporter)

Comment 1

18 years ago
Created attachment 35291 [details]
Testcase

Comment 2

18 years ago
updating component.
Assignee: asa → clayton
Component: Browser-General → HTML Element
QA Contact: doronr → bsharma
Assignee: clayton → karnaze
Component: HTML Element → Layout
QA Contact: bsharma → petersen
HTML Element component is deprecated, and should be removed from Bugzilla.
Clayton is not the correct owner for these. Reassigning to layout.

Comment 4

17 years ago
IE does the same thing we do.  I am not sure this is a real bug.  I am trying to 
find some more offical information on base href.

Comment 5

17 years ago
Opera also does the same thing we do.  Closing bug as INVALID.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.