Buttons aren't working

VERIFIED WORKSFORME

Status

()

--
major
VERIFIED WORKSFORME
18 years ago
18 years ago

People

(Reporter: icewookie, Assigned: rods)

Tracking

Trunk
x86
Windows NT
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

18 years ago
I've looked through the bug reports with "button" in the subject line (all 429 
of them) and didn't see anything that seemed to cover my issue, so I'm opening 
this one.  I'm 99% sure this is a duplicate, but I can't find it.

Basically I haven't been able to get any button to work on Mozilla for a while 
now.

Some of the tasks I can't currently do in Mozilla: query Bugzilla 
(http://bugzilla.mozilla.org), login to my Excite account 
(http://www.excite.com), search in Google (www.google.com).  For all sites I 
can <TAB> over and select the button itself, and some sites (Google) I can 
press <ENTER> to simulate the button being pressed, but the others sit there 
and don't do anything.

Any ideas?
(Reporter)

Comment 1

18 years ago
Forget it - false alarm.

The preference for using 'XBL-based Form Controls' was turned on. Everytime I
install a new version of Mozilla I keep my bookmarks.html and prefs.js file. I
must have turned it on a while ago and forgot to turn it off.

Sorry about that.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 18 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 2

18 years ago
verifying
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.