Setup: Installer stub appears to not be internationalized as Japanese characters do not display correctly.

VERIFIED INVALID

Status

()

Core
Internationalization
VERIFIED INVALID
17 years ago
17 years ago

People

(Reporter: Jon Rubin, Assigned: Samir Gehani)

Tracking

({intl})

Trunk
x86
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

17 years ago
This problems occurs on Linux RH6.2-Ja.  Checked using 2001052205 
Installer build.  If I create a folder with a Japanese name and then start the 
Installer, I cannot display Japanese characters correctly in the "Select a 
Directory" and "Netscape Installer" windows.  In "Select a Directory", the 
"Directories" and "Selection" fields do not display the Japanese folder 
correctly.  In "Netscape Installer", the "Destination Directory" does not 
display Japanese correctly.
(Reporter)

Updated

17 years ago
QA Contact: andreasb → jonrubin
(Reporter)

Comment 1

17 years ago
Adding keywords from bug 69445, which addressed this problem on Win32 and Mac.
Keywords: intl, mozilla0.9.1, nsbeta1, nsCatFood
(Reporter)

Comment 2

17 years ago
Marking this as invalid.  I had not realized that although I was testing on a 
Japanese Linux box, I still needed to change the locale setting, which had been 
set to en_US.  After changing locale to ja_JP, Japanese chars show up fine.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → INVALID
(Reporter)

Comment 3

17 years ago
Verified as per my last statement.
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.