No video output, but green light on camera

RESOLVED WONTFIX

Status

()

Core
WebRTC: Audio/Video
RESOLVED WONTFIX
5 years ago
4 years ago

People

(Reporter: evilpie, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86_64
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [getUserMedia][blocking-gum-])

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

5 years ago
Created attachment 715622 [details]
nspr log

I am on Linux Mint 14.
Bus 001 Device 003: ID 045e:00f5 Microsoft Corp. LifeCam VX-3000

When I open http://mozilla.github.com/webrtc-landing/gum_test.html, it says "USB Camera" to share. Doing that gives me "Success" and a blank <video> tag. The green light goes on the camera. The camera works with Skype.
Anything in the error console? I'm guessing not.

Can you reproduce this on Chrome as well?
Debug logs with mediamanager:5,getusermedia:6 would be helpful (6 is frame-by-frame logging)
You'll need a debug build.

Updated

5 years ago
Whiteboard: [getUserMedia][blocking-gum-]
(Reporter)

Comment 3

5 years ago
Created attachment 716210 [details]
new log

Shared the the camera, waited until success and stopped again.
Hmm...in unrelated news, that log shows that we are most definitely leaking something:

 => mAllocCount:          33983
 => mReallocCount:         1787
 => mFreeCount:           33947  --  LEAKED 36 !!!
 => mShareCount:          40885
 => mAdoptCount:           2105
 => mAdoptFreeCount:       2101  --  LEAKED 4 !!!
(Reporter)

Comment 5

4 years ago
I don't even have that camera anymore.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → WONTFIX
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.