Bug 856660 (t-w864-ix-022)

t-w864-ix-022 problem tracking

RESOLVED FIXED

Status

Infrastructure & Operations
Buildduty
RESOLVED FIXED
5 years ago
13 days ago

People

(Reporter: bhearsum, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: [buildduty])

(Reporter)

Description

5 years ago
machine hasn't taken a job in 17 days. A reboot didn't help, and I can't login via VNC (password not accepted) nor RDP (connection timed out). Armen, what's the next step here?
Flags: needinfo?(armenzg)
(Reporter)

Updated

5 years ago
Whiteboard: [buildduty]
I have disabled the slave in slavealloc and added a note.

bug 853634 tracks figuring out how to fix it.
Flags: needinfo?(armenzg)

Comment 2

5 years ago
Armen, can you put the machine back in?
(In reply to Q from comment #2)
> Armen, can you put the machine back in?

Re-enabled and rebooted.
(Reporter)

Comment 4

5 years ago
(In reply to Armen Zambrano G. [:armenzg] from comment #3)
> (In reply to Q from comment #2)
> > Armen, can you put the machine back in?
> 
> Re-enabled and rebooted.

Should this bug be closed, then?
It's alive and taking jobs!
https://secure.pub.build.mozilla.org/buildapi/recent/t-w864-ix-022
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Updated

5 years ago
Product: mozilla.org → Release Engineering
Mostly, though not quite entirely, broken by this morning's bug 1180877 event. Disabled.
Status: RESOLVED → REOPENED
Depends on: 1180877
QA Contact: armenzg → bugspam.Callek
Resolution: FIXED → ---
Attempting SSH reboot...Failed.
Attempting IPMI reboot...Failed.
Filed IT bug for reboot (bug 1181005)
Broken by this morning's bug 1180877 event. Disabled.
Re-enabled after switch fix in bug 1181615, and rebooted back into production.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago3 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

13 days ago
Product: Release Engineering → Infrastructure & Operations
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.