css breaks at high resolutions

UNCONFIRMED
Unassigned

Status

()

UNCONFIRMED
5 years ago
5 years ago

People

(Reporter: amitavmohanty01, Unassigned)

Tracking

20 Branch
x86_64
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(3 attachments)

(Reporter)

Description

5 years ago
Created attachment 736167 [details]
ff_css1.png

User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.31 (KHTML, like Gecko) Chrome/26.0.1410.63 Safari/537.31

Steps to reproduce:

just usual browsing


Actual results:

I found many websites having css breaks on the my screen (144x143 dpi 1920x1080 resolution)


Expected results:

on my other laptop which also has a widescreen LCD but less resolution, CSS works fine.

I am attaching a few screenshots.

Also, please look at 
http://superuser.com/questions/580985/how-do-i-configure-firefox-to-respect-the-my-native-dpi for a similar problem related to fonts.
(Reporter)

Updated

5 years ago
Severity: normal → major
Priority: -- → P3
(Reporter)

Comment 1

5 years ago
Created attachment 736168 [details]
css break
(Reporter)

Comment 2

5 years ago
Created attachment 736170 [details]
another css break

Comment 3

5 years ago
Could provide a website URL where the issue occurs, please.
Flags: needinfo?(amitavmohanty01)
Severity: major → normal
Priority: P3 → --
The sites provided in comment 4 work for me with the latest Nightly, build ID: 20130415030812, on an Ubuntu 12.10 32-bit machine.

Could you please update your Flash and GPU driver?

Could you please also try the following :

1) try this with a clean profile: http://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles

2) running in Safe mode: http://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode

Updated

5 years ago
Component: Untriaged → Graphics
Product: Firefox → Core
(Reporter)

Comment 6

5 years ago
What is the resolution of your system? My flash and GPU driver are up to date and the error seems reproducible even in safe mode.
Here are the details regarding the Graphics section from about:support

Adapter Description	      NVIDIA Corporation -- GeForce GT 610/PCIe/SSE2
Device ID	              GeForce GT 610/PCIe/SSE2
Driver Version	              4.3.0 NVIDIA 310.14
GPU Accelerated Windows	      0/1 Basic
Vendor ID	              NVIDIA Corporation
WebGL Renderer	              NVIDIA Corporation -- GeForce GT 610/PCIe/SSE2
AzureCanvasBackend	      cairo
AzureContentBackend	      none
AzureFallbackCanvasBackend    none
Resolution: 1920 x 1080 (16:9)
(Reporter)

Comment 9

5 years ago
Adapter Description        NVIDIA Corporation -- NVS 4200M/PCIe/SSE2
Device ID                  NVS 4200M/PCIe/SSE2
Driver Version             4.3.0 NVIDIA 313.30
GPU Accelerated Windows    0/1 Basic
Vendor ID                  NVIDIA Corporation
WebGL Renderer             NVIDIA Corporation -- NVS 4200M/PCIe/SSE2
AzureCanvasBackend         cairo
AzureContentBackend        none
AzureFallbackCanvasBackend none

What is your DPI?

I am still able to reproduce the problem.
My DPI: 483x272 millimeters

Comment 11

5 years ago
Did you try with a fresh profile?
(Reporter)

Comment 12

5 years ago
Yes I had a complete profile reset only a few days back.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.