"Submit" button for writing a review does not work

VERIFIED FIXED in 2013-05-16

Status

VERIFIED FIXED
5 years ago
5 years ago

People

(Reporter: AndreiH, Assigned: spasovski)

Tracking

2013-05-16
Points:
---

Details

(Whiteboard: [fireplace][fromAutomation] p=1, URL)

(Reporter)

Description

5 years ago
Steps to reproduce:
1. Go to https://marketplace-altdev.allizom.org
2. Click on any app.
3. Login and try to write a review.

Expected results:
User should have been redirected to reviews page with his review added.

Actual results:
Submit button does nothing when clicked.
(Reporter)

Updated

5 years ago
Whiteboard: [fireplace][fromAutomation]
Can you try again? I cannot reproduce your problem at all.
I can reproduce this.
The submit button can be clicked, but it does not do anything.
(Reporter)

Comment 3

5 years ago
Still not working. Reproducible both in Ubuntu and Windows.
Here is a screencast: http://screencast.com/t/Njnm0t76q
Upon logging in, and clicking the "Write a Review" button I see this:

http://f.cl.ly/items/0r2i3d3H3i1H3S0c2W3t/Screen%20Shot%202013-05-09%20at%202.54.49%20AM.png

You don't?
OK, the STR do not match the screencast shown in comment 3. Makes sense. Thanks!
Assignee: nobody → cvan
Blocks: 859511
Target Milestone: --- → 2013-05-09
Target Milestone: 2013-05-09 → ---
Target Milestone: --- → 2013-05-16
https://github.com/mozilla/fireplace/commit/70ad284
https://github.com/mozilla/fireplace/commit/d184d04
https://github.com/mozilla/fireplace/commit/ae09378

Davor's a boss and did this already!
Assignee: cvan → dspasovski
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago
Resolution: --- → FIXED
Whiteboard: [fireplace][fromAutomation] → [fireplace][fromAutomation] p=1
(Reporter)

Comment 7

5 years ago
This is still reproducible to me :(
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
(Reporter)

Comment 8

5 years ago
Actually this is not working on https://marketplace-altdev.allizom.org, but on https://marketplace-dev.allizom.org this is ok.
(In reply to Andrei Hutusoru from comment #8)
> Actually this is not working on https://marketplace-altdev.allizom.org, but
> on https://marketplace-dev.allizom.org this is ok.

We haven't been updating -altdev anymore. Please test on -dev only. Thanks!
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago5 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 10

5 years ago
Verified fixed on https://marketplace-dev.allizom.org/, both on desktop and mobile.
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.