spinner.com - Lack of Session Cookie causes page to not display

RESOLVED FIXED

Status

Tech Evangelism Graveyard
English US
P1
normal
RESOLVED FIXED
17 years ago
3 years ago

People

(Reporter: Christine Hoffman, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: [aok], URL)

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

17 years ago
Tested on 06/21/04 Mac build.

Type the following in the URL location bar:

http://www.spinner.com/index.html

Expected result: Page indicated should be displayed. 
Actual result: 'html' changes to 'jhtml' and no page is displayed. 

If you do this repeatedly, eventually you will get to the correct page, but 
initally, I can reproduce this.
(Reporter)

Comment 1

17 years ago
Tested this on the following:

Windows: 06_18_07_trunk
Linux: 06_20_06_trunk

Same problem on Linux. What it looks like is that the initial URL is redirected 
to another URL. However, only the 'jhtml' part displays so no page comes up. 
Once reloaded, the redirected URL is complete and the page displays. 

Could not reproduce on Windows but I don't have a current build (today's build 
failed). Will test again on Windows when a good build comes out. If I can 
reproduce on Windows, I will change 'OS' to all.
(Reporter)

Updated

17 years ago
Summary: 'html' extension changes to 'jhtml' and page is not dispalyed → 'html' extension changes to 'jhtml' and page is not displayed

Comment 2

17 years ago
seeing this with the 2001062111 linux build.

Comment 3

17 years ago
correction: i saw this _only_ once.  can't seem to get it to fail again.
(Reporter)

Comment 4

17 years ago
If you close out the app, re-open and try it again, you should be able to 
reproduce (at least this is what happened when I was testing).

Comment 5

17 years ago
yeah.. that seems to make this 100% reproducible.

Comment 6

17 years ago
Created attachment 39717 [details]
packet trace

Comment 7

17 years ago
Created attachment 39719 [details]
packet trace (2nd load)

Comment 8

17 years ago
notice that when we load index.jhtml the first time, the server sends us a cookie.
so, when we load index.html the second time, we send the cookie to the server and
everything works.  it seems like the server is requiring us to send it a cookie
that we don't have.  i tested this page with netscape 4x and it behaves the
exact same way as mozilla.  somehow this page seems to load just fine under
IE5.5 though.

i think this is a server bug, and should probably be filed under Evangelism.

Comment 9

17 years ago
evangelism

Comment 10

17 years ago
-> Evangelism.
Assignee: neeti → bclary
Component: Networking: HTTP → Evangelism
QA Contact: benc → zach

Comment 11

17 years ago
I don't see the problem with the initial load using Mozilla 0.9.2
2001-06-22-18/Win2k.

The technical support form is at:
http://www.spinner.com/floor.jhtml?url=%2Fhelp%2Ftechsupport%2F_main.jhtml

Do we have a better contact?
Priority: -- → P1

Comment 12

17 years ago
Updating Summary. This problem appears to happen only on Mac and Linux.
Summary: 'html' extension changes to 'jhtml' and page is not displayed → spinner.com - Lack of Session Cookie causes page to not display

Comment 13

17 years ago
Yes, it happens as described. This with Linux 2001062306 nightly build.
Clicking the link works, copy, paste (or typing) into url don't.

Comment 14

17 years ago
Evangelism Mac bugs -> emeyer
Assignee: bclary → emeyer

Comment 15

17 years ago
All Evangelism Bugs are now in the Product Tech Evangelism. See bug 86997 for
details.
Component: Evangelism → US English
Product: Browser → Tech Evangelism
Version: other → unspecified

Updated

16 years ago
Whiteboard: [aok]

Comment 16

16 years ago
WFM 2002061808 trunk on win2k i think.
anyone retry on mac with a newer build ?

Comment 17

15 years ago
Confirming http://www.spinner.com/index.html still broken on Mac.
However, http://www.spinner.com/ (no index) or simply typing "spinner" redirects
to the correct floor.jhtml page.
OS: Mac System 8.6 → All

Comment 18

15 years ago
tech evang june 2003 reorg
Assignee: emeyer → english-us
QA Contact: zach → english-us
Spinner.com is now Radio@Netscape. The page looks ok in Mozilla for Windows.
However, Mozilla, Firefox and Netscape on other platforms (e.g. Linux) re
welcomed with this friendly message, asking to use IE 5.0:

http://radio.netscape.com/sorry.html

If you download The Radio@Netscape (which can be downloaded from
spinner.com|radio.netscape.com) application launches Internet Explorer (sic!)
when clicked on links, even if the default browser is set to Firefox, Mozilla or
Netscape.

This bug can probably be changed to evangelize Netscape not to hardcode Internet
Explorer as "the web browser" in Radio@Netscape.

Adding dependency to bug 118291.
Blocks: 118291
fixed
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 9 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: Tech Evangelism → Tech Evangelism Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.