Please add updated buildbot.bat to w64 build slave imaging steps

RESOLVED FIXED

Status

Infrastructure & Operations
RelOps
RESOLVED FIXED
5 years ago
4 years ago

People

(Reporter: coop, Assigned: markco)

Tracking

Details

(URL)

(Reporter)

Description

5 years ago
I just deployed a manual change to the w64 build slaves to cleanup their TEMP files (bug 862355). The new post-install steps are listed here:

https://wiki.mozilla.org/ReferencePlatforms/Win64#Update_to_the_latest_buildbot.bat

Can we please get those steps added to the re-image script?
(Reporter)

Updated

5 years ago
Blocks: 862355
Ccing Chris on this since he is in the process of ripping apart the task sequence, but making it owned by Q since he'll be the one to specify how it's handled. 

To patch the current TS will, I believe require taking another snapshot since everything was built into the image.  Going forward, this should be its own GPO or TS (and eventually this will be done by puppet) and not part of the base image.
Assignee: server-ops-releng → q
Depends on: 781277
Component: Server Operations: RelEng → RelOps
Product: mozilla.org → Infrastructure & Operations
Assignee: q → mcornmesser
(Assignee)

Comment 2

4 years ago
I just verified that the buildbot.bat mentioned in the above link is the same as the one currently on the WDS servers. That location is the source for the file for both of the 2008 task sequences, "Server 2008 R2 builder 1" and "Windows Server 2008 R2 Deploy", and as well for GPO. This is covered for the time being but ultimately this file will be managed by Puppet.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.