[B2G] [Inari] [Dialer] Speakerphone cannot turn off once it has been turned on.

VERIFIED DUPLICATE of bug 875227

Status

VERIFIED DUPLICATE of bug 875227
6 years ago
5 years ago

People

(Reporter: ckreinbring, Assigned: rlin)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

6 years ago
Created attachment 753426 [details]
Log of call session with and without speakerphone

Description:
When the user activates the speakerphone option during the call, the speakerphone cannot be turned off without ending the call.

Repro Steps:
1) Updated to Inari Build ID: 20130523070210
2) Receive a phone call, and answer the call.
3) While sending audio from the calling phone, tap the speakerphone icon and observe the audio coming from the device.
4) Repeat step 3.

Actual:
The speakerphone icon indicates that it is off, but the speakerphone is still active.

Expected:
The speakerphone icon indicates that it is off, and the speakerphone is inactive.

Environmental Variables:
Occurs on the Inari 1.0.1 commercial RIL device.
Build ID: 20130523070210
Gecko: http://hg.mozilla.org/releases/mozilla-b2g18_v1_0_1/rev/047b7010c99a
Gaia: 09299399500b50de72cdd3b4365fc6455bbbb145
Version #: 18.0

Notes:
Repro frequency: 100%
Q Analysts Test Team Priority: Pri 2
See attached logcat logs for more info.

Comment 1

6 years ago
This issue is a non-blocking bug for the smoketest, but is still a major issue for the end user wanting to have a private conversation.

Request escalation to Pri 2.
blocking-b2g: --- → leo?
(Reporter)

Comment 2

6 years ago
Also repros in Inari 1.1 mozilla RIL.

Build ID: 20130523070206
Gecko: http://hg.mozilla.org/releases/mozilla-b2g18/rev/2f8bf6531f39
Gaia: 805ae3df8a50609bf89a659687e473c96b683cd2
Version: 18.0
It happens to me in the Unagi, too, with the latest build from the beta channel (20130520070207).
(Reporter)

Comment 4

6 years ago
Unable to repro in the Inari 1.1 mozilla RIL or the 1.0.1 commercial RIL.  Will check again on Tuesday.
Same root casue as Bug 875227 - [Buri][REG][Audio]No call sound when the call established
Already fixed on 5/24.
Assignee: nobody → rlin
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 875227
Duplicate of this bug: 873784

Updated

6 years ago
blocking-b2g: leo? → ---
(Reporter)

Comment 7

5 years ago
The bug this one has been duped to is verified fixed, and the last repro attempt failed.  Verifying as duplicate.
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.