Closed Bug 878137 (t-w864-ix-062) Opened 7 years ago Closed 4 years ago

t-w864-ix-062 problem tracking

Categories

(Infrastructure & Operations :: CIDuty, task, P3)

x86_64
Windows 8

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: coop, Unassigned)

References

Details

(Whiteboard: [buildduty])

Attachments

(1 file)

154.54 KB, image/jpeg
Details
This slave is pingable, but is unreachable via ssh and VNC. Reboots do nothing.
Depends on: 878139
Interesting. This machine should have been disabled on slavealloc.
Depends on: 878955
Added the machine back into the pool.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 7 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: mozilla.org → Release Engineering
It hasn't taken any jobs since Fri Jun 21 00:10:04 2013
Reboot history says that our last attempt to reboot it was on Aug. 2nd:
http://10.26.16.92/cgi/ipmi.cgi?POWER_INFO.XML=%281%2C3%29&time_stamp=Fri+Aug+02+2013+06%3A39%3A28

ipmitool -U user -P password -H t-w864-ix-062-mgmt chassis power soft
Error: Unable to establish LAN session
Unable to set Chassis Power Control to Soft
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Depends on: 908366
PING UP.
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 7 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Busted resolution/busted driver following the update, failing webgl tests. Disabled in slavealloc.
Status: RESOLVED → REOPENED
Depends on: 977615
Resolution: FIXED → ---
Logged into the system and with no intervention everything looks fine
Attached image 062.jpg
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 6 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Depends on: 1004813
No longer depends on: 977615
Attempting SSH reboot...Failed.
Attempting IPMI reboot...Failed.
Filed IT bug for reboot (bug 1173917)
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 6 years ago4 years ago
QA Contact: armenzg → bugspam.Callek
Resolution: --- → FIXED
Product: Release Engineering → Infrastructure & Operations
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.