Closed Bug 878966 Opened 9 years ago Closed 5 years ago

[browserconsole] Loading entries takes multiple seconds

Categories

(DevTools :: Console, defect, P3)

defect

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED WONTFIX

People

(Reporter: ferongr, Unassigned)

References

()

Details

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:24.0) Gecko/20130603 Firefox/24.0 ID:20130603031140 CSet: 198e38876f7e

The old browser console finished loading instantly. The new browser console takes at least 2 seconds to load its items, some times more, making the browser hang in the process.

Follow URL for profiler trace.
Thanks for the bug report.

Can you please provide some STR? Is this related to bug 877773 ?
STR is simply opening the browser console (I use the familiar CTRL+SHIFT+J). I don't think bug 877773 has anything to do with this.
When you open the browser console pretty much the same happens. So I expect fixing bug 877773 will fix this bug as well. Marking it as a dependency. Once that's fixed, please retest. Thanks!
Depends on: 877773
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:24.0) Gecko/20130608 Firefox/24.0 ID:20130608031212 CSet: 6006abb39d8e

Preliminary testing indicates that this was not fixed by bug 877773.
Yes, bug 877773 seems to be only a small part of the problem with this bug. This bug is, I believe, mainly caused by the way the opening of the browser console works: initialize debugger server, connect to the server, open the new window, load the empty browser console iframe, initialize UI, then get the cached messages.
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
Priority: -- → P3
No activity for the past 5 years. We have re-written the console in the meantime and are working on perf improvements at the moment.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 5 years ago
Resolution: --- → WONTFIX
Product: Firefox → DevTools
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.