Pref on Web Audio for Firefox 25

VERIFIED FIXED in Firefox 25

Status

()

defect
VERIFIED FIXED
6 years ago
3 years ago

People

(Reporter: Ehsan, Assigned: Ehsan)

Tracking

({dev-doc-complete})

Trunk
mozilla26
x86
macOS
Points:
---
Dependency tree / graph

Firefox Tracking Flags

(firefox25 verified, firefox26 verified)

Details

(Whiteboard: [blocking-webaudio+])

Attachments

(1 attachment)

No description provided.
Somebody needs to verify that bug 878449 isn't going to cause problems before WebAudio is enabled.
Depends on: 878449
Urgh, copy paste fail. I mean bug 885185.
Depends on: 885185
No longer depends on: 878449
Summary: Pref on Web Audio for Firefox 24 → Pref on Web Audio for Firefox 25
Posted patch Patch (v1)Splinter Review
Attachment #788383 - Flags: review?(roc)
Whiteboard: [blocking-webaudio+] → [blocking-webaudio+][checkin-needed-aurora]
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/aae88b0a040a
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → mozilla26
https://hg.mozilla.org/releases/mozilla-aurora/rev/8e86314a9540
Whiteboard: [blocking-webaudio+][checkin-needed-aurora] → [blocking-webaudio+]
QA Contact: manuela.muntean
On Ubuntu 12.10 32bit, I couldn't find in Firefox 25 beta 1, the ("media.webaudio.legacy.AudioContext") pref mentioned here: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=885185#c8

Could anyone please give more details/guidelines for the QA to verify this? Thanks! :)
Flags: needinfo?(ehsan)
(In reply to Manuela Muntean [:Manuela] [QA] from comment #7)
> On Ubuntu 12.10 32bit, I couldn't find in Firefox 25 beta 1, the
> ("media.webaudio.legacy.AudioContext") pref mentioned here:
> https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=885185#c8

Sorry, the bug is logged for Mac OS X platform, in 32bit mode.

I've checked on Mac OS X 10.8.4 too, with the same build, and I still didn't see the pref.
(In reply to Manuela Muntean [:Manuela] [QA] from comment #7)
> On Ubuntu 12.10 32bit, I couldn't find in Firefox 25 beta 1, the
> ("media.webaudio.legacy.AudioContext") pref mentioned here:
> https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=885185#c8

You should look for media.webaudio.enabled.  The legacy prefs should *never* be set by default.
Flags: needinfo?(ehsan)
Also, there's really nothing to verify here.  The pref is enabled on beta.
Status: RESOLVED → VERIFIED
(In reply to :Ehsan Akhgari (needinfo? me!) from comment #10)
> Also, there's really nothing to verify here.  The pref is enabled on beta.

Thanks Ehsan. Therefore, marking this as verified also on Firefox 25.
(In reply to :Ehsan Akhgari (needinfo? me!) from comment #10)
> Also, there's really nothing to verify here.  The pref is enabled on beta.

Marking this verified on latest Aurora 26.0a2 as well. The pref is enabled on Aurora as well.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.