Captcha is missing when trying to register a new user using the new environment

VERIFIED FIXED

Status

Cloud Services
Operations: Marketplace
--
major
VERIFIED FIXED
5 years ago
4 years ago

People

(Reporter: Victor Carciu, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

5 years ago
Prerequisites:
To access the new environment, you can use the
following in /etc/hosts:

63.245.216.131 marketplace.firefox.com marketplace.mozilla.org
63.245.216.132 addons.mozilla.org
63.245.216.133 static.addons.mozilla.net
63.245.216.135 receiptcheck.marketplace.firefox.com

Steps to reproduce:
1.Modify the environment as described above
2.Open addons.mozilla.org and try to register a new user

Expected results:
Captcha is displayed in registration page

Actual results:
Captcha is not displayed and we are not able to register any new users

Notes:
Same issue when trying to log in without filling the required fields
Not reproducible in the old environment

Please see screencast for this bug : http://screencast.com/t/Il3D8kmvZ

Updated

5 years ago
Assignee: nobody → server-ops-amo
Component: Public Pages → Server Operations: AMO Operations
Product: addons.mozilla.org → mozilla.org
QA Contact: oremj
Version: unspecified → other
Fixed.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 2

5 years ago
Verified as fixed : http://screencast.com/t/hdaDknqEVppH
Status: RESOLVED → VERIFIED
Component: Server Operations: AMO Operations → Operations: Marketplace
Product: mozilla.org → Mozilla Services
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.