Blacked out parts of message list

RESOLVED WORKSFORME

Status

RESOLVED WORKSFORME
6 years ago
5 years ago

People

(Reporter: bugsnmd, Unassigned)

Tracking

17 Branch
x86_64
Linux

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

6 years ago
Created attachment 777022 [details]
thunderbird-conversations-view-bug.png

User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:22.0) Gecko/20100101 Firefox/22.0 (Beta/Release)
Build ID: 20130627172038

Steps to reproduce:

Reading emails in normal view, then try to scroll down within message.


Actual results:

some or all messages within message list get blacked out (see screenshot)


Expected results:

No messages get blacked out.
(Reporter)

Comment 1

6 years ago
I'm using Linux Mint 14 KDE. Amongst other add-ons I have thunderbird conversations installed (I never experienced this bug prior to installing that).

Comment 2

6 years ago
What is your graphics driver? You can find it in Help->troubleshooting info -> graphics
(Reporter)

Comment 3

6 years ago
Graphics

        Adapter Description: Intel Open Source Technology Center -- Mesa DRI Intel(R) Ironlake Mobile 
Vendor ID nter

Device ID ile 
Driver Version2.1 Mesa 9.0.3
WebGL RendererBlocked for your graphics driver version. Try updating your graphics driver to version Not Mesa or newer.
GPU Accelerated Windows0/1

Comment 4

6 years ago
After the message list gets black are there any errors in tools->error console?
(Reporter)

Comment 5

6 years ago
I will check next time it happens. It isn't doing it every time - thanks and I will report back!

Comment 6

6 years ago
Have you tried using another theme?
(Reporter)

Comment 7

6 years ago
Ok, I've just installed another theme now - will see how that goes. Actually haven't had any more problems over the last couple of days, so reproducing this might be difficult....
also try with default theme, and in TB's safe-mode to disable addons.

This does not look like a TB problem at all, and without further detail, nothing we can do.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 9

5 years ago
Ok, so yesterday the problem happened again and I checked the error 
console. At least the first of these seemed to relate to the problem:

Timestamp: 17/08/13 16:39:39
Error: [Exception... "'TypeError: this.identity is null' when calling 
method: [nsIRunnable::run]"  nsresult: "0x8057001c 
(NS_ERROR_XPC_JS_THREW_JS_OBJECT)"  location: "<unknown>"  data: no]



Timestamp: 17/08/13 16:45:08
Error: 2013-08-17 16:45:08	gloda.index_msg	ERROR	Problem encountered 
during message move/copy: undefined

Source File: resource:///modules/gloda/log4moz.js
Line: 687



2013-08-17 16:45:08	gloda.index_msg	ERROR	Problem encountered during 
message move/copy: undefined


later:

Timestamp: 17/08/13 16:55:56
Error: subprocess.jsm: got error from stdinWorker: error: write failed, 
errno=32



Timestamp: 17/08/13 16:57:17
Warning: Unknown descriptor 'panose-1' in @font-face rule.  Skipped to 
next declaration.
Source File: imap://nmd@imap.riseup.net:993/fetch%3EUID%3E.INBOX%3E970
Line: 11

-------------

the theme doesn't seem to make a difference, I was using the default 
theme when this first happened anyway.

Cheers,
Nick
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.