stlcardinals.com - Missing image

VERIFIED FIXED

Status

Tech Evangelism Graveyard
English US
P4
normal
VERIFIED FIXED
17 years ago
3 years ago

People

(Reporter: harishd, Assigned: bc)

Tracking

Details

(Whiteboard: [EMPTY-TAG][FEP], URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

17 years ago
Load the above URL and notice an image missing ( right below cardinals banner ).
(Reporter)

Comment 1

17 years ago
Created attachment 41424 [details]
A copy of the above URL.

Comment 2

17 years ago
Here's the broken part:
<tr valign="top">
<td width="288" height="235"
background="/stl/photo/ph_20010613_mcgwire_535x235.jpg" />
<img
src="/images/trans.gif?GXHC_gx_session_id_=08e6446a54f7a9aa&GXHC_servergroup=1073"
width="288" height="1" alt="" border="0"></td>
</tr>

The missing image is the one specified in the <td background="" />
Removing the / from the end of the <td> makes the image show.  Invalid html.

Comment 3

17 years ago
Come on, try a better summary next time
Summary: http://www.stlcardinals.com/ → Missing image in http://www.stlcardinals.com/

Comment 4

17 years ago
Evangelism?
Over to evangelism.
Assignee: pavlov → bclary
Component: ImageLib → Evangelism
QA Contact: tpreston → zach
Whiteboard: [SYNTAX-HTML]
Priority: -- → P4
Summary: Missing image in http://www.stlcardinals.com/ → stlcardinals.com - Missing image
Marking as EMPTY TAG problem and marking FEP - Frequently Encountered problem
Whiteboard: [SYNTAX-HTML] → [EMPTY-TAG][FEP]
All Evangelism Bugs are now in the Product Tech Evangelism. See bug 86997 for
details.
Component: Evangelism → US English
Product: Browser → Tech Evangelism
Version: other → unspecified
-> fixed
er, really fixed this time. ;-)
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 10

17 years ago
Verified
2002030208/WinXP
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Tech Evangelism → Tech Evangelism Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.