No Input File Specified

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
Untriaged
RESOLVED INCOMPLETE
4 years ago
2 years ago

People

(Reporter: Aaditya Bagga, Unassigned)

Tracking

17 Branch
x86_64
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [bugday-20131021])

Attachments

(3 attachments)

(Reporter)

Description

4 years ago
Created attachment 801273 [details]
error-firefox.png

User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:17.0) Gecko/20130806 Firefox/17.0 Iceweasel/17.0.8 (Nightly/Aurora)
Build ID: 20130806234539

Steps to reproduce:

When I am using some forum sites, often after some time, on clicking a link, "No Input File Specified" shows up and the page is not loaded.
I searched on the net for "No Input File Specified" and found that it happens with php redirection, but found no fixes.


Actual results:

So sometimes/mostly I load a page with php redirection, it shows "No Input File Specified". Tried refreshing the page many times but it doesnt load.
Solution I found was to restart firefox.


Expected results:

The page should have loaded without error.

Comment 1

4 years ago
Why do you think this is a problem that could be fixed in Firefox?
Flags: needinfo?(abchk1234)
(Reporter)

Comment 2

4 years ago
Because it is not present in another browser! Due to this problem I downloaded Midori, and the same page which shows, "No Input File Specified", is loaded correctly 
in the Midori.
And I would like to add that its quite irritating, because once this comes up I have to close Firefox and reopen it again, and I lose all the tabs that I was working on.
(Yeah I know I can recover them with restore previous session, but thats not the point).
And perhaps its a problem with some setting, because I use 2 versions of firefox, 17 and 23, and both have this issue.
Flags: needinfo?(abchk1234)

Comment 3

4 years ago
In that case, please provide exact steps to reproduce.
Flags: needinfo?(abchk1234)
(Reporter)

Comment 4

4 years ago
Created attachment 801628 [details]
site in firefox
Flags: needinfo?(abchk1234)
(Reporter)

Comment 5

4 years ago
Created attachment 801630 [details]
site in other browser

Comment 6

4 years ago
What extensions do you have installed that might change links?  You can copy the list using a button at about:support.

Are you using a proxy?
Flags: needinfo?(abchk1234)
Whiteboard: [bugday-20131021]
(Reporter)

Comment 7

4 years ago
When I had posted this bug I wasnt using any Extensions.

Nope, not using a proxy.

Perhaps its related to the network bandwidth/speed, becuase I remember I used to get it when my net speed was slow.
Flags: needinfo?(abchk1234)
we do not have enough information that a developer can start to fix this.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
(Reporter)

Comment 9

3 years ago
Can I provide any relevant information?
The bug has not appeared for me for some time, so it may have been fixed..
If it does occur again, you guys could let me know what info to get
we need a way to reproduce the problem .....

Comment 11

2 years ago
I have same problem "No Input File Specified" over XP SP3 Firefox 45.0.1 at realize search in web torrenthound, the only movement in my system was install virtualbox, before this all was run ok, some suggest?
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.