wiki-dev is down/returning a 500

VERIFIED FIXED

Status

Infrastructure & Operations
WebOps: IT-Managed Tools
VERIFIED FIXED
5 years ago
5 years ago

People

(Reporter: stephend, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: [fromAutomation], URL)

(Reporter)

Description

5 years ago
https://wiki-dev.allizom.org/ is returning a 500.
hmm.. maybe a blip? seems to be working fine right now.

$ curl -IL https://wiki-dev.allizom.org/
HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Server: Apache
X-Backend-Server: generic1.dev.webapp.phx1.mozilla.com
Vary: Accept-Encoding,Cookie
Cache-Control: s-maxage=1200, must-revalidate, max-age=0
Content-Type: text/html; charset=utf-8
Strict-Transport-Security: max-age=15768000 ; includeSubDomains
Date: Fri, 20 Sep 2013 18:30:49 GMT
Location: https://wiki-dev.allizom.org/Main_Page
Transfer-Encoding: chunked
X-Content-Type-Options: nosniff
Connection: Keep-Alive
Last-Modified: Fri, 20 Sep 2013 18:30:49 GMT

HTTP/1.1 200 OK
Server: Apache
X-Backend-Server: generic1.dev.webapp.phx1.mozilla.com
Vary: Accept-Encoding,Cookie
Cache-Control: s-maxage=18000, must-revalidate, max-age=0
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
Strict-Transport-Security: max-age=15768000 ; includeSubDomains
Date: Fri, 20 Sep 2013 18:30:49 GMT
Transfer-Encoding: chunked
Content-language: en
X-Content-Type-Options: nosniff
Connection: Keep-Alive
Last-Modified: Mon, 15 Jul 2013 16:09:57 GMT
(Reporter)

Comment 2

5 years ago
11:12 solarce: [Fri Sep 20 07:03:48 2013] [error] server reached MaxClients setting, consider raising the MaxClients setting
11:12 solarce: i restarted apache, they are back

/me marks as fixed.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Updated

5 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.