Videos from trailers.apple.com are not playing

RESOLVED WORKSFORME

Status

RESOLVED WORKSFORME
5 years ago
4 years ago

People

(Reporter: cornel_ionce, Unassigned)

Tracking

Details

Attachments

(1 attachment)

Created attachment 809068 [details]
apple_trailers.jpg

Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.7; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0

Build ID: 20130923194050

Steps to reproduce:
1. Open firefox and go to trailers.apple.com
2. Select any movie title (eg http://trailers.apple.com/trailers/magnolia/howilivenow/)
3. Click play trailer.

Expected results:
The video area is shown and the trailer starts to play.

Actual results:
The trailer does not start

Notes:
This issue reproduces on latest Nightly (Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0), Aurora and latest release.
Also verified and reproduced in Firefox 4.

Reproducing on Mac, Windows and Ubuntu.

QuickTime versions used: 
-- 7.7.4 on Windows
-- 7.6.6 on Ubuntu 
-- 7.7.1 on Mac OS
I'm not entirely sure yet what's going on there, but if it's happening on Fx4 to trunk, it suggests a site issue.

I see errors like "Error in parsing value for 'left'. Declaration dropped.", but disabling styles doesn't make a difference, neither does faking UAs if i got that right.
Assignee: nobody → english-us
Component: Plug-ins → English US
Product: Core → Tech Evangelism

Comment 2

5 years ago
I've left an issue at https://www.apple.com/contact/feedback.html -- no bug # provided.
(In reply to Alex Keybl [:akeybl] from comment #2)
> I've left an issue at https://www.apple.com/contact/feedback.html -- no bug
> # provided.

Have you heard back from Apple on this?

Comment 4

5 years ago
(In reply to Anthony Hughes, Mozilla QA (:ashughes) from comment #3)
> (In reply to Alex Keybl [:akeybl] from comment #2)
> > I've left an issue at https://www.apple.com/contact/feedback.html -- no bug
> > # provided.
> 
> Have you heard back from Apple on this?

I sadly have not. I also submitted to friends there, hopefully they'll make it a priority soon.
In the event that they don't fix this in time should we RelNote this bug?
WFM on mac and linux. Closing.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Updated

5 years ago
Blocks: 114156
Product: Tech Evangelism → Tech Evangelism Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.