Closed Bug 924043 (talos-mtnlion-r5-007) Opened 6 years ago Closed 5 years ago

talos-mtnlion-r5-007 problem tracking

Categories

(Infrastructure & Operations :: CIDuty, task, P3)

x86_64
macOS

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: cbook, Unassigned)

References

Details

(Whiteboard: [buildduty][buildslaves][capacity])

Slave has reported a problem and maybe needs investigation - disabled the slave in slavealloc

https://tbpl.mozilla.org/php/getParsedLog.php?id=28796950&tree=Mozilla-Aurora


Errors received:
Traceback (most recent call last):
File "/builds/slave/talos-slave/test/build/venv/bin/mozinstall", line 9, in <module>
load_entry_point('mozInstall==1.7', 'console_scripts', 'mozinstall')()
File "/builds/slave/talos-slave/test/build/venv/lib/python2.7/site-packages/mozinstall/mozinstall.py", line 300, in install_cli
install_path = install(src, options.dest)
File "/builds/slave/talos-slave/test/build/venv/lib/python2.7/site-packages/mozinstall/mozinstall.py", line 119, in install
install_dir = _install_dmg(src, dest)
File "/builds/slave/talos-slave/test/build/venv/lib/python2.7/site-packages/mozinstall/mozinstall.py", line 244, in _install_dmg
shutil.copytree(mounted_path, dest, False)
File "/tools/python27/lib/python2.7/shutil.py", line 206, in copytree
raise Error, errors
mozinstall.mozinstall.InstallError: Failed to install "/builds/slave/talos-slave/test/installer.dmg"
Return code: 1
Halting on failure while running ['/builds/slave/talos-slave/test/build/venv/bin/mozinstall', '/builds/slave/talos-slave/test/installer.dmg', '--destination', '/builds/slave/talos-slave/test/build/application']
Running post_fatal callback...
Exiting 1
As the first error I've seen on this slave, trying just a reimage first.
Depends on: 926491
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Already back in production.
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 6 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Attempting SSH reboot...Failed.
Attempting PDU reboot...Failed.
Filed IT bug for reboot (bug 995726)
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 6 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Depends on: 1035311
Depends on: 1122379
On Loan
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Re-imaged and returned to production.
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 6 years ago5 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: Release Engineering → Infrastructure & Operations
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.