Bug 925380 (t-snow-r4-0061)

t-snow-r4-0061 problem tracking

RESOLVED FIXED

Status

Infrastructure & Operations
CIDuty
P3
normal
RESOLVED FIXED
5 years ago
a month ago

People

(Reporter: armenzg, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: [buildduty][buildslaves][capacity], URL)

(Reporter)

Description

5 years ago
I see that the health page indicates that this host [1]:
* has not taken any jobs since
* has been tried to be reboot every 6 hours

I see a puppet releng shared email every 6 hours:
Thu Oct 10 08:54:58 -0700 2013 Puppet (err): /usr/local/bin/screenresolution set 1600x1200x32 returned 1 instead of one of [0]
Thu Oct 10 08:54:58 -0700 2013 /Stage[main]/Screenresolution/Exec[set-resolution]/returns (err): change from notrun to 0 failed: /usr/local/bin/screenresolution set 1600x1200x32 returned 1 instead of one of [0]

Can I assume that the dongle might not be working? I tried to VNC to the machine, however, I can't.

https://secure.pub.build.mozilla.org/builddata/reports/slave_health/slave.html?class=test&type=talos-r4-snow&name=talos-r4-snow-063
(Reporter)

Comment 1

5 years ago
> I see a puppet releng shared email every 6 hours:
Not every 6 hours. It's actually more than once an hour.
That assumption is correct.  And yes, that message is from every puppet run :(

Updated

5 years ago
Depends on: 926406
PPoD in https://tbpl.mozilla.org/php/getParsedLog.php?id=29157446&tree=Birch (sort of surprised to find it enabled despite this bug, but it was, it ran that, it has bad memory).

Disabled in slavealloc, please have memtest86 run against it repeatedly until it shows the failure.
(Reporter)

Updated

5 years ago
Depends on: 933887
(Reporter)

Comment 4

5 years ago
Memory analysis requested in bug 933887.
(Reporter)

Comment 5

5 years ago
2013-11-17 memtest did not yield any issues.

This is annoying. I will try to replace the memory on this one.
(Reporter)

Updated

5 years ago
Depends on: 937797
(Reporter)

Updated

5 years ago
Assignee: nobody → armenzg
(Reporter)

Comment 6

5 years ago
RAM has been swapped.
Re-enabled on slavealloc.
Back into production.

I will keep an eye on it:
https://secure.pub.build.mozilla.org/builddata/reports/slave_health/slave.html?class=test&type=talos-r4-snow&name=talos-r4-snow-063
(Reporter)

Comment 7

5 years ago
Looking good.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Updated

4 years ago
Assignee: armenzg → nobody
QA Contact: armenzg → bugspam.Callek
Alias: talos-r4-snow-063 → t-snow-r4-0061
Summary: talos-r4-snow-063 problem tracking → t-snow-r4-0061 problem tracking

Updated

a month ago
Product: Release Engineering → Infrastructure & Operations
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.