Participation Infrastructure
5 years ago
4 years ago


(Reporter: VP7, Unassigned)





5 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/30.0.1599.101 Safari/537.36

Steps to reproduce:

I tried to logged into website.

Actual results:

When ever i enter the website ( it is loggingout automatically. 

Expected results:

It should be visible atleast to sometimes. I am not able to edit or see anything there.

Comment 1

5 years ago
Works for me.

> When ever i enter the website ( it is loggingout automatically.

Your bug summary says "not loading". Your bug report says "loads but logs you out".
Clarification welcome.
Flags: needinfo?(SHIHAN.VISWA)

Comment 2

5 years ago
I am not aware this problem is found only to me. 

I use to login.
When ever I try to enter the website. It is loading first and in 2 seconds it is automatically logouts.

I am not able to do anything there.
Flags: needinfo?(SHIHAN.VISWA)
Check below for some well-known bugs:

* Have you tried deleting cookies from * and *
* Do you have a mixed-case email address?
* Have you enabled 3rd-party cookies?
* Are you on iOS7?

If you see one there that describes your situation, please consider closing this one as a duplicate. 

If you do not see a bug that describes your situation, can you try attaching a screencast of the behavior you're seeing? You can use Jing ( to create screencasts.
Based on looking at the user's account, and the email address on Bugzilla, this is almost certainly a duplicate of mixed case email issues.
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 908342
SHIHAN.VISWA - thank you for filing the bug and following up with additional information. As :sancus mentioned in comment 4 you appear to have uncovered a duplicate bug. I'm going to bump this to QA verified duplicate.

If you disagree feel free to reopen the bug and comment on why you feel it's unique.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.