Software install panel hangs when behind firewal

VERIFIED INVALID

Status

Core Graveyard
Installer: XPInstall Engine
VERIFIED INVALID
17 years ago
2 years ago

People

(Reporter: gunnar.ahlberg, Assigned: Syd Logan)

Tracking

Trunk
x86
Windows 2000

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

17 years ago
Got a full showstopper when I tried to install the jre plugin using the
automation process. 
I am behind a firewall preventing all ftp traffic. Knowing that I tested to see
what acutally will happen, some ftp can go through using direct connection.

I tried the Applet verification under debug and the applet didn't show up since
i didn't have the plugin installed. 
The software install panel came up with only one download site available, ftp site.
Clicked ok, and hanged. Cannot click cancel, only kill process. Not to nice, huh?
(Reporter)

Updated

17 years ago
Component: Installer: XPI Packages → Networking: FTP

Comment 1

17 years ago
-> browser-general

Unclear if this is installer or FTP. (FTP problems when installing stay w/ 
installer...)

reporter:
please provide a specific set of steps (I was here, I typed this, etc.)
Assignee: ssu → asa
Component: Networking: FTP → Browser-General
QA Contact: gbush → doronr

Comment 2

17 years ago
->Installer
Assignee: asa → syd
Component: Browser-General → Installer
QA Contact: doronr → bugzilla

Comment 3

17 years ago
not installer
Component: Installer → Installer: XPI Packages
QA Contact: bugzilla → ktrina
It's not a problem with a *specific* XPI package therefore it can't be a script
problem in that package. => engine.

We should probably just get rid of the XPI Packages component.
Component: Installer: XPI Packages → Installer: XPInstall Engine

Comment 5

17 years ago
reporter: build ID?

Comment 6

17 years ago
no response from reporter (marking as INVALID)

reporter: please reopen if you are still seeing this problem and are willing to
follow up on this
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → INVALID

Comment 7

17 years ago
Verified. Reporter to reopen if problem still occurs.
Status: RESOLVED → VERIFIED
(Reporter)

Comment 8

17 years ago
version was 0.93, the stock version.
Sorry for long delay, have been travelling and is currently not at the other 
side of the globe than the machine that I got this behaviour. There is no way 
for me to try to reproduce this, if no one else can reproduce it, it's a good 
thing?
Product: Core → Core Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.