Can't create attachments with Fizzilla[form sub]

VERIFIED WORKSFORME

Status

()

defect
VERIFIED WORKSFORME
18 years ago
4 months ago

People

(Reporter: masri, Assigned: alexsavulov)

Tracking

Trunk
mozilla1.2alpha
PowerPC
macOS
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Platform: PowerBook G3/300/192Mb/25Gb, MacOS X 10.0.4
Fizzilla Build: 2001073005

When I tried to create an attachment on bug 93807, Bugzilla kept telling me that
I didn't have a description typed in, even tho I did. I could post using
Communicator 4.77; I didn't try Mozilla running under Classic.

- Adam
As you noted in your comment, it works fine in other browsers, so this is 
obviously a Fizilla problem, not Bugzilla.

-> Browser/Form Submission
Assignee: justdave → rods
Component: Bugzilla → Form Submission
Product: Webtools → Browser
QA Contact: matty → vladimire
Version: Bugzilla 2.13 → other
I've seen this too, but it's intermittent.

*** Bug 97659 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Over to eric
Assignee: rods → evaughan
Over to forms
Assignee: evaughan → alexsavulov
Summary: Can't create attachments with Fizzilla → Can't create attachments with Fizzilla[form sub]
Target Milestone: --- → mozilla1.2
Is anybody still seeing this?  (I know I've sent form attachments w/Fizzilla) 
If so I don't think it's really something that can be deferred to Mozilla 1.2
As a test, I went to that bug and put in an attachment. It worked fine with
2002012403. So, I guess it's WFM. Feels weird doing that when I posted the bug,
but oh well...

- Adam
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 18 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
verifying per coments
Status: RESOLVED → VERIFIED
Component: HTML: Form Submission → DOM: Core & HTML
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.