curatedgroup branch - group membership counts wrong

VERIFIED WORKSFORME

Status

VERIFIED WORKSFORME
5 years ago
4 years ago

People

(Reporter: dpoirier, Assigned: justinpotts)

Tracking

Details

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

5 years ago
On the group page, group membership counts seem inflated. A group with 3 members says it has 9. A group with 4 says it has 12.
(Reporter)

Comment 1

5 years ago
Fixed by https://github.com/mozilla/mozillians/pull/746
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 2

5 years ago
(merged to curatedgroups branch, not on master yet)
Has this been merged to master?
Yes. Anything stating it was merged to curatedgroups branch is in master now, as that branch has been retired.
(Assignee)

Comment 5

5 years ago
Created attachment 8371171 [details]
QA - Unresolved on stage

It appears that the member count is still wrong on a few groups. For example, mozilla reps is missing one member in the count
bumping to reopened per comment 5 - nice job on the screenshot!
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
(Reporter)

Comment 7

5 years ago
I'm seeing 303 members of Mozilla Reps in both places - https://mozillians.allizom.org/en-US/groups/?sort=-num_members and https://mozillians.allizom.org/en-US/group/mozilla-reps/.  Am I looking in the right places to see the bug? It's possible someone joined just as this was being tested.

P.S. the screen shot was great, I could see exactly how to check this out.
Flags: needinfo?(justinpotts98)
(Assignee)

Comment 8

5 years ago
Created attachment 8372706 [details]
Screen Shot 2014-02-07 at 8.16.11 PM.png

I am still not seeing 303 and 303. Can someone else (preferably 2 or more) verify that this is an issue? I feel like it is an issue, but is not consistent throughout reports. I have always gotten 303 and 302, and never had the same for Mozilla reps.
Assignee: dpoirier → justinpotts98
Status: REOPENED → UNCONFIRMED
Ever confirmed: false
Flags: needinfo?
(Assignee)

Updated

5 years ago
Flags: needinfo?(justinpotts98)
I see 303 in both places. This is a very unusual bug.
Flags: needinfo?
I also see 303 members using both links in comment 7.
(Assignee)

Comment 11

5 years ago
Well, seeing as how most of us are able to see that there is no variation, is it safe to say that this is fixed?
I can't repro it either :p I'm going to suggest we bump this to worksforme.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 5 years ago5 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
:justinpotts, if you agree, can you bump the bug to verified?
Flags: needinfo?(justinpotts98)
(Assignee)

Updated

4 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED
Flags: needinfo?(justinpotts98)
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.