Closed Bug 949094 Opened 8 years ago Closed 8 years ago

[B2G][Marketplace] Multiple applications (WP Photos, Poppit, Terra) don't launch correctly upon installing them from the Marketplace

Categories

(Core Graveyard :: DOM: Apps, defect)

29 Branch
ARM
Gonk (Firefox OS)
defect
Not set
normal

Tracking

(blocking-b2g:1.4+)

RESOLVED DUPLICATE of bug 959941
blocking-b2g 1.4+

People

(Reporter: tnguyen, Unassigned)

References

Details

(Keywords: regression)

Attachments

(1 file)

Attached image Screenshot
When the user launches WordPress Photos app they will be brought to the "Index of app..." instead of launching correctly.

Repro Steps:
1) Updated Buri to v1.4 mozRIL BuildID: 20131211040203
2) Navigate to Marketplace app
3) Install WP Photos app
4) Once installed, tap on Launch button

Actual:
User is taken to "Index of app"

Expected:
WP Photos launches properly

Environmental Variables:
Device: Buri v1.4 mozRIL
BuildID: 20131211040203
Gaia: 6415b8b44068596404c10365394544e94edd5ce5
Gecko: 12ea03a70243
Version: 29.0a1
RIL Version: 01.02.00.019.102

Repro frequency: 5/5 100%
See attached: screenshot
Does this reproduce on 1.3, 1.2, or 1.1?
Keywords: qawanted
QA Contact: ckreinbring
This issue also reproduces with Terra and Poppit apps.
Please note, the user is able to launch apps after rebooting device.
I am unable to repro on Buri 1.1, 1.2, or 1.3 mozilla RILs.  Launching the listed apps causes them to load normally every time.

1.3
Build ID: 20140102004001
Gecko: http://hg.mozilla.org/releases/mozilla-aurora/rev/61f553e5db49
Gaia: 01e9da49be2cc4bc134eeefc434740d572ec2246
Platform Version: 28.0a2
RIL Version: 01.01.00.019.281

1.2
Build ID: 20140102004001
Gecko: http://hg.mozilla.org/releases/mozilla-b2g26_v1_2/rev/0c11156c7d9b
Gaia: b1bc88386c781148a25091bf2eeee3ba217281d0
Platform Version: 26.0
RIL Version: 01.02.00.019.102 

1.1
Build ID: 20140102041202
Gecko: http://hg.mozilla.org/releases/mozilla-b2g18/rev/bdac595a4e46
Gaia: 6ff3a607f873320d00cb036fa76117f6fadd010f
Platform Version: 18.1
RIL Version: 01.01.00.019.281
Were you able to confirm the reproduction on 1.4?
Flags: needinfo?(ckreinbring)
Yes, I was able to repro with all three apps on Buri 1.4 mozilla RIL.

Build ID: 20140102040201
Gecko: http://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/540d85f60c57
Gaia: 67a82f88da231969efa4d22df9fb946abf2cf4df
Platform Version: 29.0a1
Flags: needinfo?(ckreinbring)
blocking-b2g: --- → 1.4?
Component: General → DOM: Apps
Product: Firefox OS → Core
Version: unspecified → 29 Branch
QA Contact: ckreinbring → gbennett
.:First Broken Build:.
Environmental Variables:
Device: Buri 1.4 MOZ
BuildID: 20131211040203
Gaia: 6415b8b44068596404c10365394544e94edd5ce5
Gecko: 12ea03a70243
Version: 29.0a1
Firmware Version: v1.2_20131115

.:Last Working Build:.
Environmental Variables:
Device: Buri 1.4 MOZ
BuildID: 20131210040206
Gaia: c952e2756c03eceb4de6a3eba15651741a62f9e8
Gecko: df82be9d89a5
Version: 29.0a1
Firmware Version: v1.2_20131115
I'm going to change the title of this bug because it applies to multiple apps instead of just WP Photos. Apps that are currently affected by this issue are: Interactive Firefox Logo, Poppit, Terra, and WP Photos.
Summary: [B2G][Marketplace] WP Photos App doesn't load correctly → [B2G][Marketplace] Multiple applications (WP Photos, Poppit, Terra) don't launch correctly upon installing them from the Marketplace
Duplicate of this bug: 961453
Duplicate of this bug: 965186
blocking-b2g: 1.4? → 1.4+
Jason, I'm very sorry, but applying the fix suggested by fabrice for bug 959941 also fixes this one :) !
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 8 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 959941
Product: Core → Core Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.