Closed Bug 951811 Opened 11 years ago Closed 11 years ago

Please reset pine twig repo

Categories

(Developer Services :: General, task)

task
Not set
normal

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: gwagner, Unassigned)

References

Details

+++ This bug was initially created as a clone of Bug #929211 +++

Can we do this again please? I reverted it for some bisecting but now I can't get back to tip. Please leave the current build-config with debug emulator builds enabled.

Thanks!



Please run the following script and reset pine to m-c

export REPO_PATH=mozilla-central
export TWIG=pine

cd /repo/hg/scripts/
./reset_pp_repo.sh -s /repo/hg/mozilla/$REPO_PATH -r XXX -d $TWIG
All set. releng, not sure if this needs a kick to buildbot.

hgssh1.dmz.scl3# export REPO_PATH=mozilla-central
hgssh1.dmz.scl3# export TWIG=pine
hgssh1.dmz.scl3#
hgssh1.dmz.scl3# cd /repo/hg/scripts/
hgssh1.dmz.scl3# time ./reset_pp_repo.sh -s /repo/hg/mozilla/$REPO_PATH -r tip -d $TWIG
Cloning revision tip from /repo/hg/mozilla/mozilla-central to pine
Deleting repo /repo/hg/mozilla/projects/pine
Proceed? (y/n): y
Okay, here we go!
89227 files updated, 0 files merged, 0 files removed, 0 files unresolved

real	21m43.533s
user	1m11.533s
sys	2m53.031s
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 11 years ago
Resolution: --- → FIXED
Thanks for the quick fix!
I pushed to pine earlier but I don't see it on tbpl :(
Flags: needinfo?(klibby)
The buildbot scheduled needed to be poked; #releng is on it.
Flags: needinfo?(klibby)
I reconfig'd the buildbot schedulers and I see the pine branch tip building in tbpl.
Component: Server Operations: Developer Services → General
Product: mozilla.org → Developer Services
Blocks: 1214529
No longer blocks: 1214529
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.