bugzilla.mozilla.org will be intermittently unavailable on Saturday, March 24th, from 16:00 until 20:00 UTC.

Firefox stops loading new content, freezes




4 years ago
3 years ago


(Reporter: Marcus, Unassigned)


26 Branch
Windows 7

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)




4 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:26.0) Gecko/20100101 Firefox/26.0 (Beta/Release)
Build ID: 20131205075310

Steps to reproduce:

After browsing websites, Firefox stops loading new content.  Websites include Facebook and Youtube.  Difficult to reproduce exactly, but after a some time browsing these sites, eventually the browser just stops loading content.

Issue started at around the FF24 update.

Actual results:

For example:

When I click on the newsfeed of Facebook, it just hangs and won't load anything.  If I click on my YouTube home, it won't go anywhere.  If I highlight text and hit "Search Google for...", it will bring up the new tab, but will not load anything.  It gives me the spinning circle instead.

When I close the browser and launch it again, everything loads just fine for a brief period of time until the issue comes up again.

Here's what I've tried to resolve the issue:
Set up a new profile
Reset Firefox
Uninstalled Firefox and reinstalled a clean version
Uninstalled add-ons
Blocked Flash (set it to "Ask to Activate")
Uninstalled and re-installed Flash
Run multiple malware checks (in Safe Mode) - Malware Bytes, MSE, Microsoft Safety Scanner, SpyBot.
Run Firefox in Safe Mode
Made sure all of my plug-ins and add-ons are up-to-date
Added Firefox to Windows Firewall
Disabled Hardware Acceleration
Dumped the cache (set cache to clear every time Firefox closes, too)
Updated my graphics card and network card drivers

Expected results:

Websites load correctly when I visit them.

Comment 1

4 years ago
It's not just Facebook and YouTube that crash the browser.  Those are just two websites I frequent a lot.  After posting this bug, I went to visit Gmail and I clicked on my inbox and it's frozen.  Stuck on "Loading".

Comment 2

4 years ago
If the issue still exists, please try the following steps to find the problem: https://mozilla.github.io/mozregression/
Flags: needinfo?(marcus.random.stuff.0612)

Comment 3

4 years ago
Marcus does it now work for you?
Whiteboard: [closeme 2014-11-01]

Comment 4

3 years ago
Resolved per whiteboard
Last Resolved: 3 years ago
Flags: needinfo?(marcus.random.stuff.0612)
Resolution: --- → INCOMPLETE
Whiteboard: [closeme 2014-11-01]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.