Closed Bug 955567 Opened 6 years ago Closed 6 years ago

Account displayed connected and with an error at the same time.

Categories

(Instantbird :: Account manager, defect)

x86
Other
defect
Not set

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: florian, Assigned: florian)

Details

Attachments

(2 files)

*** Original post on bio 2129 at 2013-08-26 22:22:00 UTC ***

*** Due to BzAPI limitations, the initial description is in comment 1 ***
Attached image Screenshot
*** Original post on bio 2129 as attmnt 2788 at 2013-08-26 22:22:00 UTC ***

Steps to reproduce:
1. Misconfigure an account (wrong password) and attempt to connect it. It is now displayed with an error message.
2. Fix the password and reconnect the account. It's now displayed as connected.
3. Reorder the accounts (move the current account up).

Result: the account name is displayed in red, and there's the ! icon instead of the green dot. See screenshot.
Attached patch PatchSplinter Review
*** Original post on bio 2129 as attmnt 2789 at 2013-08-26 22:27:00 UTC ***

The content of the restoreItems method didn't seem to make sense :-S.
Attachment #8354558 - Flags: review?
Assignee: nobody → florian
Comment on attachment 8354558 [details] [diff] [review]
Patch

*** Original change on bio 2129 attmnt 2789 at 2013-08-27 10:24:38 UTC ***

Probably the existing code was never updated when changes to build() were made?
Attachment #8354558 - Flags: review? → review+
Whiteboard: [checkin-needed]
*** Original post on bio 2129 at 2013-08-27 21:23:00 UTC ***

http://hg.instantbird.org/instantbird/rev/8c14b8b5a398
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Whiteboard: [checkin-needed]
Target Milestone: --- → 1.5
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.