Some Kanji are displayed wrong

VERIFIED WORKSFORME

Status

()

Core
Internationalization
VERIFIED WORKSFORME
17 years ago
17 years ago

People

(Reporter: Warner Young, Assigned: Roy Yokoyama)

Tracking

({intl})

Trunk
x86
Windows 98
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

17 years ago
Not sure what component this should be, and I'm not even sure if this is a bug
or some funky setting on my system, but I can't figure out why it's happening.

Go to the URL and click on the link for "Munakata Kei" and read the description.
 In the sentence that reads "Ro-na no sofu demo aru", the first kanji in "sofu"
renders incorrectly on my system.  It looks correct both in NS4.x, and (oddly
enough) when I do a View Frame Source.  The default font I have for Japanese is
MS Gothic, on both Mozilla and NS 4.x.  I don't know what font the source viewer
is using.
(Reporter)

Comment 1

17 years ago
Oops.  Build 2001081504 is what I'm using.

Comment 2

17 years ago
WFM with Mac build 2001081514 trunk.
(Reporter)

Comment 3

17 years ago
Hmm, may not be a bug, then.  It works on a different system that I have.

Comment 4

17 years ago
Yuying (ylong), does it also work for you?
Keywords: intl
QA Contact: andreasb → ylong
(Reporter)

Comment 5

17 years ago
After I changed my font size to a larger one and then back, the problem went
away, so I'd guess it was some weird font caching issue in Windows, maybe.  I'll
say WORKSFORME now.

Comment 6

17 years ago
Mark it as WorksForMe base on reporter's comments, also I can not reproduce on
my WinME-Ja as well.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 7

17 years ago
Verified.
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.