"Octahedrone" Chrome Experiment has various problems.

RESOLVED FIXED

Status

()

Core
Web Audio
P3
normal
RESOLVED FIXED
4 years ago
3 years ago

People

(Reporter: rexyrexy2, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

4 years ago
First of all, it never fully loads. It should fully load, then the button says 'start' after it fully loads. Second, the audio doesn't work properly. The audio plays over and over, quieter each time, and has no audio effect applied (as it should) to it. Third, the audio sounds buggy and glitched. I think these should be reported as individual bugs, but I don't know the individual problems, so posting them as one bug for someone else to post as individual bugs is the next best thing I could do.

Comment 1

4 years ago
Could you please add the url?
Flags: needinfo?(rexyrexy2)

Comment 2

4 years ago
Fully reproducible on:
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0

http://www.zya.cc/oct - The experiment never fully loads, so I don't see a start button (as on Chrome). If you click loading, you can start it though. The audio plays as the reporter described.
Status: UNCONFIRMED → NEW
Component: General → Web Audio
Ever confirmed: true
Flags: needinfo?(rexyrexy2)
Product: Firefox → Core
From the console:

"The buffer passed to decodeAudioData contains invalid content which cannot be decoded successfully."
Without more investigation, we're not sure if this is a web audio bug or a site issue.  This is a demo, not an application.
Priority: -- → P3
This works just fine, now.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.