thunderbird says the password/login failed when using symbol é in passwords

RESOLVED DUPLICATE of bug 312593

Status

Thunderbird
Security
RESOLVED DUPLICATE of bug 312593
4 years ago
a year ago

People

(Reporter: olivier.gautreau, Unassigned)

Tracking

24 Branch
x86
Windows 7

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

4 years ago
Created attachment 8359744 [details]
1.png

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:26.0) Gecko/20100101 Firefox/26.0 (Beta/Release)
Build ID: 20131205075310

Steps to reproduce:

I try to connect a user to the mail server with a password containing the symbol é, but it is not accepted.
If i replace the "é" in the user password by a "e" on the mail server, it works, i manage to connect the user to his mail box.

When using other mail client, it works fine. 

I used imap protocol, plain text password.






Actual results:

No mail if the password of a user contain a é.


Expected results:

It should work without asking user NOT to use special characters in password
(Reporter)

Updated

4 years ago
Component: Untriaged → Security

Comment 1

4 years ago
Hi Olivier,

could this be a duplicate of bug 312593?
(In reply to Martin from comment #1)
> Hi Olivier,
> 
> could this be a duplicate of bug 312593?

thanks Martin
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: a year ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 312593
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.