Browser freezes for about 1 second while painting page

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

RESOLVED WORKSFORME
17 years ago
17 years ago

People

(Reporter: zeppyster, Assigned: karnaze)

Tracking

Trunk
x86
Windows 95
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

17 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows 95)
BuildID:    2001081003

When I view a page with Mozilla it freezes for about 1 second when it is 
painting the page. It happens on all pages takes a while to load/paint.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Go to www.gamereactor.net

Actual Results:  The browser freezes for about 1 second while painting the main 
content (the news in the middle).

Expected Results:  Mozilla should not freeze.

I have seen the problem for several months now.

Comment 1

17 years ago
not seeing on mozilla win98 2001081703.

Comment 2

17 years ago
Reporter I am sorta seeing this on Windows 95 but does not seem that bad.  I did 
see it more on a slow machine.  However I think it is more just a way the reflow 
of part of the page is done and not really a true bug.  Maybe more just the way 
the page is reflowed.

using 8-28-01 build.

Reporter could you add more details so we can truly confirm this?

Comment 3

17 years ago
layout.
Assignee: asa → karnaze
Status: UNCONFIRMED → NEW
Component: Browser-General → Layout
Ever confirmed: true
QA Contact: doronr → petersen
At the request of tingley and deniade, I'm confirming this bug on Win2k
(2001082803). It's been occuring for the past couple days.

I do use a proxy (Web Washer, www.webwasher.com), but it's manually configured.

My box is a 728 MHz Athlon w/ 512 MB RAM, so I think you can discount the
slow-machine theory, Alan ;).
Propose nsdogfood, as this bug makes triaging quite difficult.
I just tried a new profile, and I can still reproduce the bug.
(Reporter)

Comment 8

17 years ago
I also see this bug on Linux with build 20010907.
Marking WFM 2001092208 on Win2k -- this bug seems to have magically been fixed
within the past few days (and, believe me, I used to see this bug *all the time*).

As always, please reopen this bug if it still occurs for you.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Be very careful - the testcase mentioned below (bugzilla search) will cause the
Search tab to suck all the results out, and for large searches that's VERY
expensive (there's a bug on that).

Is the problem actually gone?  There was a hack put in to get around the Search
problem at least when the sidebar is off (evil hack).  The URL above would not
be affected either way by the search stuff.
(Reporter)

Comment 11

17 years ago
I still see this bug on Win95 with build 2001092603.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: WORKSFORME → ---
Dennis: Have you tried this with a fresh profile? You can manage/create profiles
with "mozilla -profilemanager"
(Reporter)

Comment 13

17 years ago
Yes. I have tried with a new profile. I still see this bug.

Comment 14

17 years ago
I dont see it, WORKSFORME.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.