Active Accessibility: setting focus didn't clear old focus outline

RESOLVED WORKSFORME

Status

SeaMonkey
General
P2
normal
RESOLVED WORKSFORME
17 years ago
14 years ago

People

(Reporter: Aaron Leventhal, Assigned: Aaron Leventhal)

Tracking

({access})

Trunk
mozilla0.9.5
x86
Windows 2000
access

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: Seeking r=, sr=)

Attachments

(1 attachment)

(Assignee)

Description

17 years ago
It seems that using content->SetFocus() doesn't clear the focus outline from the
previous focus.

Apparently this is because SetContentState is never called on the old focused
content node, to clear the focus state.

Perhaps there is a more general fix, but I'm a little wary of touching any of
the focus code.

Bryner, could you review this?
(Assignee)

Updated

17 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
Keywords: access
Priority: -- → P2
Whiteboard: Seeking r=, sr=
Target Milestone: --- → mozilla0.9.5
(Assignee)

Comment 1

17 years ago
Created attachment 48674 [details] [diff] [review]
Clears focus state of old focused content node, before focusing new content

Comment 2

17 years ago
Yeah, this patch will work okay, although it is odd that your content isn't 
doing it. What kind of content node isn't updating?
(Assignee)

Comment 3

17 years ago
Chris, links aren't updating <a href="blah">blah</a>
(Assignee)

Comment 4

17 years ago
This appears to work now - must have been fixed by someone else?
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.